Ervaringen

12 september 2015

Merwin en Evelyn van Linschoten: Energie Corner is zeker een aanrader!

Sinds mei 2015 hebben wij zonnepanelen via Energie Corner op ons dak.
Van het begin tot het eind is alles super geregeld. Goed advies, duidelijke offerte en de panelen zijn netjes geplaatst.
Het bedrijf is betrouwbaar en erg professioneel. Wij zijn ontzettend blij met de zonnepanelen.

Energie Corner is zeker een aanrader!

Merwin en Evelyn van Linschoten

 

11 september 2015

Familie Woudstra, uit Sappemeer: Wij zijn zeer tevreden en zullen dit bedrijf zeker aanbevelen bij anderen.

Sinds kort hebben wij zonnepanelen van Energie Corner.

Wij hebben voor Energie Corner gekozen omdat het een klein zelfstandig bedrijf is.

Wij wilden niet in zee gaan met een groot bedrijf waar alles via de telefoon/mail gecommuniceerd word.

In zee gaan met Energie Corner betekend, persoonlijk contact,goede voorlichting over aanschaf zonnepanelen,meedenkend, betrouwbaar,goede verhouding in prijs en kwalitieit.

Wij zijn zeer tevreden en zullen dit bedrijf zeker aanbevelen bij anderen.

 

9 september 2015

Familie Janssen te Sappemeer: Kortom, een bedrijf waar je op kunt bouwen. Mannen, bedankt!

Een half jaar geleden heeft Energie Corner onze zonnepanelen geplaatst. Nu, een half jaar later, zijn we nog steeds erg tevreden met alles wat er is gedaan. Onze ervaring is Energie Corner een betrouwbaar en kundig bedrijf is. Er wordt met je meegedacht en erg vakkundig te werk te gaan. Wat voor ons ook erg belangrijk is, is dat er ook na het plaatsten van de zonnepanelen nog ruimte is voor vragen/overleg. Kortom, een bedrijf waar je op kunt bouwen. Mannen, bedankt!

9 mei 2015

Eén van onze klanten uit Sneek: Verder alles precies volgens afspraak; dus aanrader!!

Ook wij hebben voor Energiecorner gekozen en dit was niet alleen vanwege de prijs. Wat bij ons de doorslag gaf was de benadering en het meedenken om tot een oplossing te komen. Wij hadden ‘last’ van schaduw van de schoorsteen en waren van plan om dit met behulp van zogenaamde optimizers op lossen. Door Derc werd echter de oplossing bedacht om de panelen over de 2 daken te verdelen en zodoende werd de extra investering overbodig. Verder alles precies volgens afspraak; dus aanrader!!

29 april 2015

Familie Haan: Wij kunnen Energiecorner dan ook van harte aanbevelen!

Hele goede vrienden van ons hadden Energiecorner aanbevolen. Zij waren zeer tevreden over hun installatie. Toen wij besloten zonnepanelen te laten plaatsen hebben we Energiecorner dan ook gevraagd een offerte uit te brengen, naast een aantal andere partijen waarvan wij geen persoonlijke referenties hadden. De aanpak is mij uitstekend bevallen. Energiecorner denkt goed mee met de klant, en bespreekt de voor-en nadelen van te maken keuzes, ook ten aanzien van de mogelijkheid BTW terug te vragen. Omdat wij twijfelden tussen polykristallijne en monokristallijne panelen is er voor beide systemen een opbrengstberekening en een offerte gemaakt. Uiteindelijk kozen we voor de iets duurdere monokristallijne panelen. Die zijn niet alleen esthetisch mooier op ons zwarte dak, maar ook nog eens efficiënter waardoor ze de meerprijs vanzelf terugverdienen. De begeleiding tot en met de plaatsing (nog geen week geleden) was klasse! Wij kunnen Energiecorner dan ook van harte aanbevelen!

Familie Haan, Noordbroek.

 

26 maart 2015

Familie van Vliet: Goede service dus.

Sinds kort hebben we zonnepanelen van Energiecorner. Helaas ging de omvormer stuk.

Ik heb een mailtje gestuurd en meteen maakte Derc er werk van. Binnen een week had ik een nieuwe! Goede service dus.

Groeten van familie van Vliet

24 februari 2015

Familie Jager: Wij gaan u zeker aanbevelen bij anderen.

Mijnheer Coops,

Eind januari hebben wij via U zonnepanelen aangeschaft.

Alles is gegaan zoals we hadden gehoopt.

Wij willen u bedanken voor de correcte afwikkeling van alles.

Wij hebben het als zeer positief ervaren dat u tot tweemaal aanwezig was tijdens het plaatsen.

Ook de uitleg en service na de algehele afwikkeling is zeer goed verlopen.

Wij gaan u zeker aanbevelen bij anderen.

Familie Jager Burgum

 

13 februari 2015

Familie van Vliet: We zijn blij met de dienstverlening van Energiecorner.

Hallo familie Coops,

Onlangs hebben wij zonnepanelen laten aanbrengen via Energiecorner.

De heer Derc Coops heeft uitgebreid met ons gesproken over de wereld van de zonnepanelen. Voor vragen konden en kunnen we bij hem terrecht. Over het plaatsen zijn we ook tevreden. Er werd goed contact onderhouden over het hoe ,wat en wanneer. Kort om: we zijn blij met de dienstverlening van Energiecorner.

Groeten van de familie van Vliet

12 februari 2015

J. Doddema: Wij zijn heel blij dat wij met de Energie Corner in zee zijn gegaan

Energie Corner heeft bij ons 20 zonnepanelen geplaatst en dit zeer vakkundig gedaan in twee dagen

Wij zijn hier zeer content mee daar wij onze stroom meter aanzienlijk  minder snel zien draaien

Er is geen rommel achtergelaten en alles is in perfecte staat achtergelaten

Wij zijn heel blij dat wij met de Energie Corner in zee zijn gegaan

J.Doddema

Veendam

 

12 februari 2015

Gerrit Lassche: Ik kan ze zeker aanraden.

Energiecorner heeft mij 12 zonnepanelen geleverd. Ik kan niets anders melden dan dat ze niet duurder zijn dan anderen en dat de service zeer goed is. Het plaatsen ging niet helemaal als verwacht (lastig dak) maar ook dat werd keurig (in overleg) opgelost. Energiecorner is goed telefonisch bereikbaar en beantwoord alle vragen ook nadat je hebt betaald, en dat is zeker niet meer standaard tegenwoordig. Kortom: Ik kan ze zeker aanraden.

Gerrit Lassche-Musselkanaal

 

21 augustus 2014

P. de Groot: Zeer aan te bevelen!!!!!!!

Zonder een directe aanleiding stap ik twee weken geleden bij Expert Meijer in Burgum naar binnen.

Ik moet even wachten en raak in gesprek met Derc Coops over het nut en de noodzaak van de aanschaf van zonnepanelen.

Gaandeweg het gesprek raak ik overtuigd, mede door de aangedragen argumenten. Thuis gekomen op internet achtergrondinformatie gezocht en een ruwe berekening gemaakt van het aantal panelen en de mogelijke opbrengst.

Vervolgens een viertal offertes gevraagd, waarbij de offerte van Energiecorner op mij de meeste indruk heeft achter gelaten op basis van prijs/kwaliteit verhouding, de garantievoorwaarden van de geleverde materialen, het opbouwsysteem en de daarbij geleverde info.

De doorslag gaf echter de schatting van de mogelijke opbrengst. In geen van de andere offertes is de nadelige invloed van schaduwwerking in mijn situatie benoemd.

Naar mijn mening benadert daardoor de offerte van Energiecorner de toekomstige opbrengsten van deze investering het meest.

Zeer aan te bevelen!!!!!!!

 

7 april 2014

Familie Haanstra: Al met al zeer tevreden!

7 maart zijn bij ons 8 zonnepanelen geplaatst, de monteurs troffen het want ze kregen beschuit met muisjes i.v.m. de geboorte van onze 3de zoon. Ook Derc kwam ‘polshoogte’ nemen hoe de montage vorderde. We zijn zeer tevreden over de informatie en aankoop van de zonnepanelen. Ook de montage verliep soepel en kundig. Zelf wilde we de omvormer op zolder hebben, maar de monteur adviseerde ons om het in onze bijkeuken te plaatsen en het elektrisch onder de grond door te doen, zo gezegd zo gedaan.
Al met al zeer tevreden!

Groeten,
Marco en Johanna Haanstra

 

31 januari 2014

Familie Punt: Een tevreden klant.

We zijn zeer tevreden over de wijze waarop we zijn voorgelicht over de mogelijkheden van zonnepanelen op ons huis door Energie Corner.  Je kunt in de corner bekijken over welke panelen het gaat. Er wordt een berekening gemaakt van de kosten en opbrengst. Er wordt ter plekke gekeken wat de mogelijkheden zijn en men maakt vooraf een plaatje/fototruc van het te verwachten eindresultaat. Ook de begeleiding  van de montage was goed verzorgd. En niet onbelangrijk: een prijs die concurrerend is. Kortom een tevreden klant.

Familie Punt

 

 

19 september 2013

Familie Koster: Wij zullen mensen die zonnepanelen overwegen zeer zeker aanraden om deze bij u af te nemen.

Uw vraag om een referentie vervullen wij graag. Deze is alleen maar positief! U heeft ervoor gezorgd dat we binnen 1,5 week zonnepanelen op ons dak geïnstalleerd hebben gekregen. Dat was supersnel en ze doen het uitstekend! De service is ons zeer hartelijk gegeven en zelfs persoonlijk advies en ter plekke komen kijken deed u allemaal mooi vlot. Wij zullen mensen die zonnepanelen overwegen zeer zeker aanraden om deze bij u af te nemen. Nogmaals onze dank en veel succes met Energie Corner!

Met vriendelijke groeten,

Familie Koster.

 

 

6 september 2013

Eén van onze klanten uit Burgum: Coops stak met de voorlichting boven de andere aanbieders uit.

Deze week is een 4000 WP installatie opgeleverd na een gedegen voorbereiding met een aantal offertes en gesprekken. Coops stak met de voorlichting boven de andere aanbieders uit. Daarnaast was de prijsstelling ook zeker concurrerend.  Derhalve ook voor Energie Corner gekozen. De installatie werd maandag vakkundig geïnstalleerd. Onmiddellijk is het stroom gaan produceren; maar wat wil je ook met dit mooie nazomer weer! Tot nu toe zijn wij zeer tevreden.

 

 

5 september 2013

Familie Bruins: Prima zaak, prima service.

In eerste instantie stond ik wat sceptisch tegenover zonnepanelen. Niet om de techniek ervan, maar of het gezien mijn leeftijd (73) wel uit kon !! Maar daar ben ik van terug gekomen. We hebben zeer goede voorlichting gehad van de heer Coops, Als doe het zelver heb ik met hulp van zoon en schoonzoon het spul zelf geplaatst, wat goed te doen is. Energie Corner begeleidt dit ook goed wanneer je het zelf aanlegt. Ook werd er nog even een monteur (gratis) gestuurd toen er even iets niet goed ging. Prima zaak, prima service.

Fam. Bruins

Burgum

 

 

15 augustus 2013

De heer Struiksma: Eersteklas panelen voor een redelijke prijs en vakkundig en naar tevredenheid geplaatst.

Energie Corner: klantvriendelijk en goede voorlichting bij de aanschaf van zonnepanelen. Ben zeer tevreden over de levering daarvan. Eersteklas panelen voor een redelijke prijs en vakkundig en naar tevredenheid geplaatst. Mijn dank!

 

 

7 juli 2013

Eén van onze klanten:Qua prijs kan Energie Corner goed meekomen met overige aanbieders en dan telt service dubbel mee!

Paar maand geleden compleet 4500 WP systeem aangeschaft bij Energie Corner (zelfmontage systeem). Draait nu naar tevredenheid. Zelf een klein probleempje gehad met stekkerverbindingen maar snel verholpen door hulp van Energie Corner.  Ik heb voor Energie Corner gekozen omdat dhr D. Coops weet waar hij over praat, technisch goed op de hoogte is. Dat was bij andere bedrijven wel anders. Daar had ik het gevoel dat verkopen het belangrijkste is . Qua prijs kan Energie Corner goed meekomen met overige aanbieders en dan telt service dubbel mee!

 

 

 4 juli 2013

Familie van der Heide: Prettig adviesgesprek, er wordt ruim de tijd genomen om alle vragen en wensen te bespreken.

Prettig adviesgesprek, er wordt ruim de tijd genomen om alle vragen en wensen te bespreken.  Eigen inbreng wordt gewaardeerd. Over de opstelling van de zonnepanelen zeer te spreken.  De offerte zag er keurig verzorgd uit en gaf voldoende informatie om tot een goede beslissing te komen. Bovendien was de offerte scherp geprijst.  Daarom heb ik voor Energie Corner gekozen.  Werkzaamheden conform offerte uitgevoerd.

Familie van der Heide