Installatie

Na de aanschaf van zonnepanelen en/of een zonneboiler zullen deze op uw dak geïnstalleerd moeten worden. Hoe moet dat? Wie regelt dat? Is er een bouwvergunning voor nodig?

 

Professionele installateurs

Over de installatie van uw zonnepanelen en/of zonneboiler hoeft u zich geen zorgen te maken. Indien u dat wenst regelt Energie Corner dat voor u.
Er is een samenwerking met enthousiaste en professionele installateurs, die een ruime ervaring hebben in het installeren van zonnepanelen en zonneboilers, zowel op een plat als hellend dak. Het elektrawerk, de aansluitingen op het het net dan wel naar de boiler worden vakkundig aangelegd en afgewerkt.

Bij alles wordt zoveel mogelijk met uw wensen rekening gehouden. In geval van de installatie van zonnepanelen wordt met u altijd overlegd over de meest geschikte plaats voor de omvormer en de kabelroute vanaf de omvormer naar uw meterkast. Bij de installatie van de zonneboiler over de meest geschikte plaats van de boiler.

Geen (bouw)vergunning nodig

Voor het installeren van zonnepanelen en/of zonneboilers heeft u in principe geen (bouw)vergunning nodig. Soms zijn er wel beperkingen, bijvoorbeeld als u in een monument woont of in een door het Rijk aangewezen beschermd dorps- of stadsgezicht. Bij Energie Corner krijgt u onder het genot van een kop koffie of thee alle benodigde en actuele informatie en antwoorden zodat u weet wat voor u mogelijk is. Het is natuurlijk ook mogelijk dat u liever een afspraak maakt, hetzij bij Energie Corner, hetzij bij u thuis of uw winkel, uw bedrijf. Energie Corner is een winkel in een winkel, dus als u bij Expert Meijer in Burgum voor de deur staat, dan bent u op het juiste adres.