Zonatlas

Wilt u weten of uw dak geschikt is voor zonnepanelen en inzicht krijgen in wat zonnepanelen op uw dak aan energieopbrengst gaan leveren?

Met behulp van Zonatlas kunt u  uw eigen huis opzoeken en na het invullen van uw postcode, elektriciteitsverbruik en elektriciteitsprijs zien óf uw dak geschikt is voor zonnepanelen en hoeveel panelen u – globaal genomen! – op uw dak kwijt kunt. Daarnaast kunt u berekenen hoeveel geld u met een zonnepanelen-installatie kunt besparen en welke bijdrage u daarmee aan het milieu kunt leveren (de genoemde bedragen en opbrengsten zijn indicaties!).
Mocht u vervolgens belangstelling hebben voor een offerte van Energie Corner, dan vult u bij het Contactverzoek uw contactgegevens in.
Energie Corner neemt dan contact met u op voor het maken van een afspraak bij u thuis om de situatie van uw huis en dak persoonlijk te bekijken. Aan de hand daarvan wordt voor u een op uw persoonlijke situatie gerichte offerte gemaakt.
Dus: wilt u weten of uw dak geschikt is voor zonnepanelen en inzicht krijgen in wat zonnepanelen op uw dak u maximaal aan energieopbrengst gaan leveren?